********************************************************************************************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************************************************************************************

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η τρομοκρατία των ΜΜΕ

Η βομβιστική ενέργεια στο Mall πυροδότησε συζητήσεις για ύπαρξη τρομοκρατίας στην Ελλάδα.
Ο Πρετεντερης σπεύδει με χαρά να υπερθεματίσει με την τελευταία του εκπομπή ‘Ανατροπή’ . 

Σπεύδει, επικουρούμενος από τον Δενδια, να διαψεύσει την άποψη ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα τελείωσε το 2002 με τη σύλληψη της 17 Νοέμβρη. Ακούγονται για ακροδεξιά και ακροαριστερά στοιχεία. 

Λαέ της Ελλάδας και απανταχού της γης τουρίστες. Μακριά από την Ελλάδα. Φοβού τους Έλληνες. Ο τρομολάγνος Πρετεντέρης είπε και ελάλησε. Το υπογράμμισε, το έγραψε με κεφαλαία γράμματα. Τι να κάνουμε η βία πουλάει. Ο τρόμος πουλάει.

Να σας πω την αλήθεια εμένα το μυαλό μου δεν πάει ούτε σε ακροαριστερούς ούτε σε ακροδεξιούς. Πάει πιο πολύ σε παρακρατικούς που προκαλούν τεχνητή αναταραχή, φόβο και δυσφήμιση της χώρας. 

Ποια τρομοκρατική οργάνωση και με πια ιδεολογία θα έκανε ένα τέτοιο τυφλό χτύπημα; 
Καμία. 

Λοιπόν; 
Ποιος κρύβεται από πίσω; 

Πιο λογική μου φαίνεται η απάντηση ότι αυτό το χτύπημα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο τρομοκρατίας και εκφοβισμού του πληθυσμού. Κάπως έτσι με αυτή την τρομοκρατία διαλύθηκε και η οικονομία. 

Πιο λογική μου φαίνεται η απάντηση ότι τα κρυφά κονδύλια της Τουρκίας, που καίνε τα δάση μας για να πληγεί ο Τουρισμός μας άρα και η Ελληνική οικονομία, τώρα επιχειρεί να μας κρεμάσουν ξανά την ταμπέλα της Τρομοχώρας για τους ίδιους λόγους. 

Να σας πω και ένα τελευταίο; Βάλαν βόμβα για να εισπράξουν κάποια μαγαζιά την ασφάλεια…. 


Κείμενο το Κώστα Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου